Nytt kamera er i hus, og derfor kan vi igjen oppdatere her på bloggen.

Våren er endelig kommet til Virgenes og det byr på nye arbeidsoppgaver. Ting skal fikses etter en lang vinter, og snart er det våronn med alt det fører med seg.

Nytt av året for oss er at vi skal sette økologiske poteter. Siden vi ikke sprøyter våre poteter mot tørråte etc. er vi mer utsatt for problemer på sensommeren. For å bøte på dette, lysgror vi nå potetene innendørs i sekkesystemer. På denne måten tyvstarter vi på våronna før den er begynt ute på jordene. Potetene får groer allerede før de settes i jorda.

På bildene kan man også se at hønene er fornøyde med at snøen er borte og grisene koser seg i vårsola. Wilbur, rånen vår, er også fornøyd siden han flere ganger i det siste har fått lov å kurtisere purkene. Resultatet har vi sett er mange flotte unger 🙂

Se flere bilder på: http://bilder.virgenes.no/